Online via Skype een homeopathisch consult, dat kan!  Een Skype-consult kan praktisch zijn als u wat verder weg woont of vanwege omstandigheden niet makkelijk naar de praktijk kunt komen.

U kunt mij het beste mailen voor een afspraak, dit heeft ook mijn voorkeur omdat ik telefonisch minder goed bereikbaar ben. Wilt u toch telefonisch contact, wilt u dan de voicemail duidelijk inspreken met naam en telefoonnummer? Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U krijgt van mij een proforma factuur via e-mail die u van te voren dient te betalen. Na ontvangst van de betaling kunnen we een afspraak maken. U kunt van te voren aangeven voor welke dagen of tijden u een voorkeur heeft, dan probeer ik daar rekening mee te houden.

Vervolgens stuur ik u een intake formulier via e-mail, waar al veel vragen op staan. U mailt die zo snel mogelijk, uiterlijk 2 dagen voor het  online consult naar mij terug. Op die manier kan ik mij al voorbereiden op het consult en kunnen we tijdens het consult dieper op de hulpvraag in gaan.

Na het consult krijgt u van mij de definitieve factuur via e-mail toegestuurd, waar alle informatie op staat die uw zorgverzekeraar nodig heeft om uw behandeling te vergoeden. Klassieke homeopathie wordt bij de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed als u daarvoor aanvullend verzekerd bent.

Het homeopathische middel stuur ik per post naar u op of u kunt het desgewenst ophalen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht